De nieuwste versie van de FreeStyle LibreLink-app van Abbott is nu compatibel met Android OS 13

FSL Andriod 13
FSL Andriod 13
FSL Andriod 13

Onlangs heeft u van ons bericht ontvangen over de compatibiliteit van Android-besturingssysteem (OS) 13 en de app FreeStyle LibreLink. Dit kan hebben geleid tot langere perioden van signaalverlies in de app, wat van invloed kan zijn geweest op het vermogen om glucosealarmen te ontvangen.

We zijn blij u te kunnen informeren dat onze nieuwste versie van de FreeStyle LibreLink, FreeStyle Libre 2, App (2.8.4) nu compatibel is met Android OS 13. Werk uw FreeStyle LibreLink App voor Android OS zo snel mogelijk bij naar de nieuwste versie (2.8.4) om ervoor te zorgen dat u glucosealarmen ontvangt op uw smartphone wanneer u de app gebruikt met Android OS 13.

Als u wilt controleren welke versie van de app u hebt, bekijkt u het scherm Info in de app. Zorg ervoor dat u versie 2.8.4 gebruikt en minimaal Android-besturingssysteem van 8 op uw smartphone gebruikt. Als uw-app niet automatisch is bijgewerkt naar versie 2.8.4 kunt u de app handmatig bijwerken door de volgende stappen te volgen:

  • Open de Google Play Store-app.
  • Tik rechtsboven op het profielpictogram.
  • Tik op Apps en apparaat beheren. Zoek de app FreeStyle LibreLink met het label 'Update beschikbaar'.
  • Tik op Bijwerken.

Volg de onderstaande instructies om te controleren welke Android OS-versie op uw smartphone wordt uitgevoerd:

  • Open de instellingen van uw smartphone
  • Tik onderaan op Over de telefoon en vervolgens op Android-versie

Wij danken u voor het geduld dat u heeft opgebracht, terwijl we de nieuwste versie van de app hebben voorbereid. Als u meer ondersteuning nodig hebt, neem dan contact op met de klantenservice van Abbott, bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 uur en 17.00 uur via het gratis telefoonnummer 0800/167 72.

ADC-71347 V1.0 02-23